Eetbar MikMak is een warme, kleurrijke en uitnodigende plek, waar je gezellig samen kunt komen met vrienden en familie. Hier kun je genieten van een verrassende lunch, borrel en een overheerlijk diner, met een verscheidenheid aan vlees-, vis- en vegetarische wereldgerechten. Ook is het mogelijk om aan te schuiven voor een heerlijke high tea met zoetigheden en sandwiches, een high wine of high beer arrangement.

Volop keuze

In Eetbar Mikmak bieden Floyd, Maarten en hun medewerkers hun gasten zorgvuldig samengestelde drank- en spijscombinaties aan. Gasten kunnen kiezen uit diverse wereldse gerechten in kleinere porties, tegen een vriendelijk tarief. Zo is er voldoende ruimte om te proeven. Zo is er ruime keuze uit diverse vlees, vis en vega(n) gerechten. En vergeet vooral het ‘onwijs lekker ijs’ dessert niet als je daar bent. Dit vegan ijs variant is om van te smullen.

Eetbar Mikmak is geopend op Kelfkensbos 45, waar eerder Restaurant Q-kele-Q gevestigd was. MikMak heeft een fantastische binnentuin, waar bij mooi weer de hele dag genoten kan worden van een hapje en een drankje in de zon. Kelfkensbos 45 is een met de auto en het openbaar vervoer goed bereikbare plek, met voldoende parkeergelegenheid, gelegen tegenover Museum Het Valkhof in de restaurantstraat van Nijmegen.

Via de volgende pagina kan je een tafel reserveren

Toon alle tijden
  • Dinsdag17:00 - 23:30
  • Woensdag17:00 - 23:30
  • Donderdag17:00 - 23:30
  • Vrijdag17:00 - 23:30
  • Zaterdag17:00 - 23:30
  • Zondag17:00 - 23:30
image