Grand Café De Waterwolf

Grand Café De Waterwolf in Nijmegen © Fotografie: Martin Hogeboom

Grand Cafe De Waterwolf is een gezellig en gastvrij restaurant gelegen aan de Waalkade in Nijmegen. Het restaurant biedt een uniek uitzicht op de Waal en de iconische Waalbrug, waardoor het de perfecte plek is voor een heerlijke maaltijd met een prachtig uitzicht.

Het menu van Grand Cafe De Waterwolf biedt een breed scala aan gerechten, variërend van internationale gerechten tot lokale specialiteiten. Er is voor ieder wat wils, of je nu op zoek bent naar een gezonde salade of een uitgebreide burger, het restaurant heeft het allemaal. Het restaurant is ook populair bij vegetariërs en veganisten vanwege de vele vegetarische opties op het menu.

De sfeer in Grand Cafe De Waterwolf is warm en gezellig, met een stijlvol interieur en vriendelijke bediening. Het restaurant biedt zitplaatsen zowel binnen als buiten op het ruime terras met uitzicht op de Waal. Het is de perfecte plek om te genieten van een lunch of diner met vrienden of familie.

Naast de uitgebreide menukaart biedt Grand Cafe De Waterwolf ook een breed scala aan drankjes, waaronder een uitgebreide wijnkaart en speciaalbieren van lokale brouwerijen. Het restaurant organiseert ook regelmatig speciale evenementen, zoals live muziek en thema-avonden, om de gasten een onvergetelijke ervaring te bieden.

Grand Cafe De Waterwolf is ook beschikbaar voor groepsreserveringen en catering voor speciale gelegenheden. Het restaurant biedt diverse arrangementen voor bijvoorbeeld bedrijfsuitjes en familiefeesten.

Kortom, Grand Cafe De Waterwolf is een fantastische plek om te genieten van heerlijk eten en drinken, met een prachtig uitzicht op de Waal. De warme sfeer, uitstekende service en gevarieerde menukaart maken het restaurant een favoriete bestemming voor zowel lokale bewoners als toeristen die Nijmegen bezoeken.

Toon alle tijden
  • Dinsdag10:00 - 22:00
  • Woensdag10:00 - 22:00
  • Vrijdag10:00 - 22:00
  • Donderdag10:00 - 22:00
  • Zaterdag10:00 - 22:00
  • Zondag10:00 - 22:00
image