Bekijk Lindenburg Cultuurhuis Bekijk video

De Lindenberg is het Cultuurhuis in hartje Nijmegen.

De Lindenberg maakt kunst en cultuur toegankelijk voor professionals, amateurs, cursisten en publiek. Dat gebeurt tijdens cursussen in kunst, cultuureducatie op school, tijdens de professionele- en amateurvoorstellingen, en in ons Lindenberg Café.

Cursussen in Kunst

De Lindenberg biedt meer dan 500 cursussen in beeldende kunst, dans, muziek, schrijven en theater. Onze cursussen zijn er voor alle leeftijden en alle niveaus. Nieuwsgierig? Bekijk dan ons cursusaanbod.

Lindenberg Theater

In ons Lindenberg Theater kun je genieten van een groot aanbod professionele- en amateurvoorstellingen op maar liefst vier verschillende podia.

Verhuur

Huur bij de Lindenberg een professionele zaal voor je voorstelling, concert, symposium of congres. De Valkhofzaal, Lindenbergzaal en het Lindenberg Café zijn ook te huur voor je borrel, receptie, (trouw)feest, lunch of diner.

Cultuureducatie op scholen

De Lindenberg verzorgt cultuureducatie en activiteiten op basisscholen en het voortgezet onderwijs. Alle kunstdisciplines komen aan bod. Zo zijn er lessen in beeldende kunst, muziek, theater en dans.

Lindenberg Café

In het Lindenberg Café proef je kunst en cultuur. Kunstenaars, theatermakers, cursisten, en publiek ontmoeten elkaar in dit gezellige theatercafé. Wist je dat hier ook zalen te huur zijn?

Toon alle tijden
  • Maandag09:00 - 23:00
  • Dinsdag09:00 - 23:00
  • Woensdag09:00 - 23:00
  • Donderdag09:00 - 23:00
  • Vrijdag09:00 - 23:00
  • Zaterdag10:00 - 16:00
image