Taxicentrale Nijmegen is al jaren een vertrouwelijk aanspreekpunt voor al uw taxivervoer in Nijmegen en omstreken, of het nou gaat om korte of lange ritten. Bij Taxi Nijmegen draait alles om klanttevredenheid. De vriendelijke en klantgerichte staan 24/7 klaar om u te helpen en u naar de gewenste bestemming te brengen. Of u naar de luchthaven gebracht wil worden, congres, zakelijk of privé taxivervoer nodig heeft: Taxi TCN Nijmegen is snel ter plaatse.

Jarenlange ervaring

Taxi TCN Nijmegen is een taxibedrijf met jaren ervaring in de taxibranche, waardoor wij precies weten in te spelen op uw behoeften. Bij het zakelijk vervoer gaat het net om dat beetje extra. Flexibiliteit, kwaliteit en service staan bij onze chauffeurs dan ook hoog in het vaandel. Bespreek dan ook gerust met ons de mogelijkheden. Taxiservice is maatwerk en ze vinden de geschikte oplossing voor uw zakelijk vervoer in en rondom Nijmegen.

Luchthavenvervoer

Taxi Nijmegen heeft luchthavenvervoer. Ze brengen u vanuit Nijmegen en omgeving, tegen een vast tarief naar de luchthaven en zetten u desgewenst pal voor de ingang van de vertrekhal af. Tevens helpen wij u graag met uw bagage en zorgen uiteraard dat u op tijd aanwezig bent. Met het luchthavenvervoer van Taxi TCN Nijmegen begint u ontspannen aan uw reis! De prijzen verschillen met hoeveel personen u reist, let daar dus wel op!

Ontspannen op zakenreis

Heeft u een congres, vergadering, speciale meeting of gaat u op zakenreis? Dan wilt u natuurlijk op een relaxte manier vervoerd worden naar de plaats van bestemming. De uitstekende service op het gebied van zakelijk vervoer sluit dan ook naadloos aan op de behoeften die u zakelijk gezien zult hebben. De mogelijkheid om in alle rust nog even te werken, telefoontjes plegen… Wellicht juist even ontspannen om u voor te bereiden op een afspraak. De gecertificeerde chauffeurs zijn altijd netjes gekleed, discreet en hechten grote waarde aan het verlenen van service.

Toon alle tijden
  • Maandag24 uur geopend
  • Dinsdag24 uur geopend
  • Woensdag24 uur geopend
  • Donderdag24 uur geopend
  • Vrijdag24 uur geopend
  • Zaterdag24 uur geopend
  • Zondag24 uur geopend
image