Bekijk Waalzicht Bekijk video

Café met adembenemend uitzicht op de Waal. Dé plek waar de sfeer ’n vakantie gevoel in eigen land creëert.

Café Waalzicht heeft een eigen identiteit en historie en deze zal ik, Juan blijven eren. Tegelijkertijd zal ik als eigenaar onze tropische elementen subtiel toevoegen om deze meer hedendaags en familievriendelijk te maken. Dus wees welkom!

Onze visie is (regionale) verbinding maken en bruggen slaan tussen mensen, milieus, doelgroepen en culturen.

Café Waalzicht, al sinds 1911 een begrip in Lent en inmiddels in Nijmegen (noord). Een oud bruin café, met een prachtig uitzicht op Nijmegen, de Waal(kade) en de Stevenskerk. Gezellig, laagdrempelig café in tropische sferen voor een borrel, feestje of om een spelletje te spelen. Een ruime kaart met speciaal biertjes en heerlijke borrelsnacks waar de Caribische ritmes door de boxen klinken.

We hebben de perfecte zaal voor het organiseren van je feest: Bruiloft – verjaardag – jubileum – pensioen – personeelsfeest – familiereunie – familiefeest – vrijgezellenfeest – etc.

De verborgen PAREL van Waalzicht. Aan de zijkant van het gebouw zit ons sfeervolle ‘verborgen’ terrasje met uniek eerste rij uitzicht. Tussen de palmbomen, zon, schaduw en een heerlijke bries vanaf de Waal, gun je je zelf een exclusieve vakantie gevoel in eigen land. Genietend van een absurd mooie uitzicht, met voorbij varende boten op de Waal en de Nijmeegse Skyline met St. Stevenskerk in volle ornaat als centerpiece. Dit pareltje is ook te reserveren voor je privé feestje (zei iemand BBQ erbij?)

Of gewoon lekker een kopje koffie of borrel drinken, spelletje spelen in onze lounge / binnenterras / serre prachtige groenoase, waar je met minder goed weer nog steeds kan genieten van het prachtige uitzicht.

Toon alle tijden
  • Dinsdag09:00 - 17:00
  • Woensdag00:00 - 00:0000:00 - 00:00
  • Donderdag09:00 - 17:00
  • Vrijdag00:00 - 00:0000:00 - 00:00
  • Maandag18:30 - 01:00
  • Zaterdag13:00 - 18:00
  • Zondag13:00 - 18:00
image